09 juli, 2007

Okay. Meer Okay.

Zaterdag bij het boodschappen doen in de Javastraat viel me al iets op. Een Aziatische dame werd de weg gewezen. In het engels. Had ik nog nooit gehoord. In de Javastraat.
Vandaag stond er een touringcar in de Borneostraat. Ter hoogte van het Timorplein. Behalve voor schoolreisjes zie je nooit een touringcar in de Indische Buurt. En bij het Timorplein zit geen school.

De verandering werpt zijn schaduw vooruit. Timorplein 21 komt tot leven. De gasten van Stayokay vinden hun weg naar en in de Indische Buurt. Straks gaan we film kijken bij Studio K. Als vanouds digitaal aan de slag bij Cybersoek. Een nieuw bedrijf beginnen in de bedrijfsruimte van Ymere. Of nadenken over de globalisering bij het IIRE. Het wordt alleen maar leuker in de Indische Buurt.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ALs het maar oke blijft ik zag er al heel wat buiten hangen. Ben benieuwd hoe het plein gaat reageren als er laat nog gedronken gaat worden. Maar JAn het geeft leven in de buurt eh ook ik hoorde bij de sigarenhandel engels en Duits echt een wereldwijk
Saskia

5:49 p.m.  

Een reactie posten

<< Home